Dansk startup vil revolutionere betting og skabe gennemsigtighed

Estimeret læsetid: 2 minutter

Fodboldspillerne Rasmus Pajbjerg og Aleksandar Stankovic vil tage betting til nye højder, og gøre det lettere at ramme rigtigt med investeringerne.

Talentet for professionel fodbold startede tidligt for de to jyske drenge, og udviklede sig hurtigt til mere end en fritidsinteresse. Samtidig med uddannelse og start af virksomhed spillede de derfor begge dette på højt plan. Sammen med fodbolden kom også den fællesskabsfølelse, som de nu har bygget deres allerede succesfulde virksomhed Bettingfamily på.

Trangen til at skabe noget selv, og selvstændigheden, der har fulgt de to stiftere fra start har gjort, at de nu er ved at ændre en branche, som tidligere har været styret af bookmakers, og formået at skabe en platform, som skal skabe mere transparens i betting-branchen. Bettingfamily blev stiftet i 2017 og siden da har en af deres bedst performende eksperter i snit lavet 2875 kr. profit pr måned – og med +300 som følger hans tips, vil det være mere end 800.000 kr. om måneden fra bookmakerne til Bettingfamilys medlemmer. Den samlede ROI for Bettingfamilys eksperter ligger på 5%.

Nok vil Bettingfamily gerne skabe overskud til virksomheden og dens medlemmer, men hvad iværksætterne bag virkelig gerne vil udbrede, er kendskabet til betting som investering. Alt kan selvfølgelig ske når bolden er rund, men der er tale om gennemanalyserede strategier, som på sigt vil give afkast. Rasmus og Aleksandar vil gerne uddanne deres kunder i ikke at sparke betting til side, så snart det ikke giver afkast. Ligesom med aktier skal der risikospredning og tålmodighed til. Men hvis man sørger for en datadreven tilgang, kan det lykkes.

“Det er vigtigt for vores brugere at forstå, at vores eksperter tilbyder en viden, som er gennemanalyseret og kan give afkast på samme niveau, som hvis man handler med aktier. Vi vil gerne være med til at afmystificere denne branche.” fortæller Rasmus Pajbjerg. En af fordelene ved betting som investering er da også, at afkastet/gevinsten er skattefri.

En af fordelene ved betting som investering er da også, at afkastet/gevinsten er skattefri.

Det er særligt Bettingfamilys interessante koncept, som gør denne form for investering speciel. Stifterne sammenligner det med en blanding af AirBnB og Etoro, hvor Bettingfamily tager ‘the best of both worlds’ – nemlig investerings og copy trading aspektet fra Etoro og det deleøkonomiske aspekt fra AirBnB. Her får de tilkoblede bettingeksperter en andel i deres omsætning og performance, således det også er muligt for de dygtige betting eksperter at tjene penge på deres talent.

Ved denne form for betting vil Rasmus og Aleksandar gerne slå et slag for værdien i sportsbetting, da man ved denne form for datadrevne tilgang ikke bør se betting som et risikofyldt sats. Bettingfamily er i stedet en familie af sportsglade medlemmer, som gerne vil høste fordelene ved odds, men hvor de lader eksperterne om analyserne.

Konceptet bag Bettingfamily har potentiale til at skaleres til resten af verden – og netop dette er da også stifternes ambitioner.

“Vores kærlighed til sport er særligt på grund af dens universalitet. Alle lande i verden har fællesskabsfølelser omkring sport, uanset grenen. Netop dette er vores force – det er investeringer til alle, du skal bare vælge den sportsgren der passer dig. Derfor er konceptet også let skalerbart til resten af verden, da der findes eksperter i alle sportsgrene, som kan levere resultater til vores kunder” forklarer Aleksandar Stankovic.