Delebilstjenesten GoMore smider bil i havnen

Estimeret læsetid: 2 minutter

GoMore søsætter i en ny kampagne en bil i Københavns havn, som opråb om at der er alt for mange biler på de danske veje. Det er som led i et klimaopråb, hvor de under fanen ’Share or Sink’ har en flydende bil til at seje rundt i havnene.

Hele tiltaget er iværksat af GoMore og selvfølgelig med budskabet om at vi skal deles om de ressourcer vi nu engang har. Så derfor er det også muligt få et gratis lift sammen med andre i den flydende bil.

Om kampagnen udtaler Matias Møl Dalsgaard, som er direktør og medstifter af GoMore følgende:  ”Vi har smidt en bil i Københavns havn, fordi der simpelthen er for mange biler på vejene”

I dag finder du omkring 2,5 milioner biler på de danske veje, hvorfra en stor del af Danmarks samlede CO2-udslip kommer fra. Så kampagnen er en enkelt løsning, der effektivt illustrerer hvordan vi kan gøre noget godt for klimaet ved at dele.

Delebiler er grønnere biler

Den grønne omstilling er på dagsordenen blandt politikerne, men foreløbigt er der ikke nogen konkrete forbedringer på transportområdet. Og alt i mens der kommer flere elbiler på vejene er delebiler en simpel og effektiv løsning til at mindske CO2-udslippet.

“Hvis vi alle sammen bliver bedre til at dele biler med hinanden, vil færre have behov for at eje en. På den måde kan vi bremse den voksende bilpark i Danmark. Deling af biler løser ikke hele problemet, men hvis vi ændrer vores bilvaner med de midler, vi allerede har, så tager vi et stort skridt for miljøet” -siger Matias Møl Dalsgaard.

Delebilstjenesten GoMore håber derfor at politikerne fremover vil have mere fokus på hvordan delebiler kan fremmes i Danmark. Den flydende bil vil blive sendt rundt i andre danske havnebyer hvor alle, der har lyst, har mulighed for at få et gratis lift.