Lynghøj melder sin deltagelse i bølgen af nytænkte fællesskaber

Estimeret læsetid: 2 minutter

Lynghøj er det seneste skud på stammen i dansk “co-living”, og henvender sig især til folk, der er klar til fællesskab i smukke naturomgivelser. Almenr, der er et af firmaerne bag disse boligfællesskaber, inviterer til informationsmøde i Lynghøj, der nu er bygget om til 20 komplet moderniserede boliger i den grønne perle, som ligger blot et kvarters kørsel fra Aalborg.

Det nye boligfællesskab befinder sig blandt enge, frugtlunde og søer, der alle hører til det 10 hektar store areal som fællesskabet strækker sig over. Boligerne ligger blandt træer, grønne arealer og nær en sø, og befinder sig blot fem minutters kørsel nord for Støvring, hvor man finder skole, gymnasium og indkøb af alt fra dagligvarer til apotek, og endda delikatesse og den dejlige vin som dyrkes og skabes lokalt i Rebild. Foruden den store, grønne fællesgrund, er der også gæstebolig til besøgende familie og venner, en gymnastiksal og fodboldbane til fysisk udfoldelse, og et stort køkken med spisesal til fælles hygge og mad.

Foto: PR, Skitse af Lynghøj

Lynghøj er en del at en stigende trend, da folk i højere grad er begyndt at lede efter alternative, og mere sociale, måde at bo på. Almenr har allerede hjulpet med etableringen af andre bofællesskaber for folk, der måske ønsker at leve mere bæredygtigt, eller virkelig nyder det familiære fællesskab, man kun finder hos nære naboer med fælles interesser. Lynghøj tilbyder især en aktiv livsstil i naturlige omgivelser, og med menneskelige nærkontakt.

I Lynghøj er fællesskabet nemlig i højsædet, og der vil aldrig være langt til en venlig nabo og mulighederne for at dyrke det aktive liv i det grønne. Lynghøj har et fælles værksted, hvor man kan give sig hen med alt fra cykelbyggeri til større kreative projekter.  Du kan folde dig ud på fodboldbanen og gøre dig stærk i gymnastiksalen, eller bare nyde en aften med bålhygge ved søens shelter.du kan gå på æblerov i eget træ, eller hente grønt ind fra køkkenhaven når der skal kokkereres til fællesspisning i det store, fælles køkken. Drømmene står på spring i Lynghøj, og indbyder til fornøjelse, fællesskab og menneskelig udfoldelse.

Introworkshop og åbent hus på Lynghøj:

22. september 2019 kl. 14.00-18.00

(Du kan tilmelde dig arrangementet gennem følgende link)