RaskRask: Massage on-demand

Estimeret læsetid: 2 minutter

RaskRask vil gøre det nemmere at få massage. Massage er ren velvære, der har til formål at lindre smerter og nedsætte stressniveauet, men ofte ender man med at have tankerne andetsteds, og det ødelægger massagens fulde potentiale. Mange oplever, at det er besværligt at koordinere massage med en travl hverdag, hvor der samtidig også er besværlige transport- og parkeringsmuligheder. Det vil RaskRask gøre op med, og de har derfor etableret en on-demand service, hvor du kan få massage indenfor hjemmets fire vægge. De vil gerne gøre det nemt at få en professionel massage i eget hjem, og når det passer dig. De sætter derfor dine behov i centrum under hele processen. Det gør oplevelsen mere tryg, og massageoplevelsen opnår derved sit fulde potentiale. Gennem deres on-demand service vil RaskRask gerne nedbryde skellet mellem den professionelle massage og den hjemlige tryghed.

RaskRask er stiftet af iværksætteren Albert Iversen og har base i Århus C. For Albert Iversen handlede det om, at da han selv døjede med rygsmerter, oplevede han at både booking af tider og transporten frem og tilbage var besværlig. Derfor kom han på ideen til en on-demand service, der kunne afhjælpe de problemer. I den indledende fase var der fokus på fysioterapeuter, og sidenhen er det blevet udvidet med massører, da markedet hertil er større.

Via hjemmesiden www.RaskRask.dk kan man som privatperson eller virksomhed bestille en massør. Massørerne er placeret rundt omkring i Danmark, så booking bliver lettere. Inde på hjemmesiden stiller de 84 professionelle massører til rådighed, og så vælger man en af dem baseret på lokalitet, kalenderdag og alt efter, om man har behov for wellness-, fysiurgisk- eller sportsmassage.

Albert Iversen og RaskRask har store ambitioner for fremtiden, og de ønsker fortsat at udvikle sig. Både med flere massører i folden, så de kan hjælpe endnu flere danskere med deres behov for smerte- eller stresslindring. På sigt ønsker de også, at konceptet kan bryde de danske grænser, foruden at tilbyde nye fantastiske produkter.