Rezet Sneaker Store åbner ny butik i Magasin Du Nord

Estimeret læsetid: 2 minutter

Rezet Sneaker Store fortsætter stimen af nye butiksåbninger. Først var det Aalborg, der kunne glæde sig til at få sneaker-konceptet til byen, og i denne uge er det altså Magasin Du Nord på Kgs. Nytorv, der kan se frem til at få de sneaker kyndige eksperter som en fast del af deres nye urbane koncept på første sal i den ikoniske bygning.

Butikken bliver et nyt op spændende kapitel i Rezet Stores 8 år lange historie. Det skyldes at butikken i Magasin Du Nord bliver Rezet Stores første koncept i et varehus. Selvom butikken byder på forholdsvist nye og uvante rammer for den erfarne sneaker-kæde, så vil den nye butik bygge videre på den stærke design DNA, som har været en stor del af den succes som Rezet Store oplever i dag.

Mathias Bruun Christensen, Kreativ direktør og medstifter af Rezet Store: “Design er et stærkt strategisk greb, når man vil skille sig ud fra mængden, og positionere sig i et konkurrencepræget marked. Derfor har det været utrolig vigtigt for mig at iscenesætte Rezet Store’s autentiske brand DNA i de fysiske rammer i det gamle varehus på Kgs. Nytorv. Butikken byder med sit lyse og lette udtryk vores kunder indenfor i et inspirerende butiksunivers, hvor der er plads til fordybelse og nørderi af det, det hele drejer sig om – nemligs sneakers. Rammerne er enkle og minimalistiske, men også raffinerede og detaljerige. Præcis ligesom vi kender fra den stolte danske designtradition.”

Den nye butik kommer i den grad til at stå i sneakerens tegn med en kæmpe sneaker-væg, der kommer til at dække hele endevæggen af 1.salen i Magasin Du Nord. Med den nye butiksåbning får københavnerne den tredje Rezet Store butik i København, der allerede tæller flagship butikken på Rådhusstræde og deres butik i Jorcks Passage fra 2015.

Foto: PR // Konceptbilleder af Rezet Sneaker Store, Magasin Du Nord

Kasper Mølgaard-Nielsen, Kommerciel Direktør og medstifter af Rezet Store. ”Magasin står for mig som et ikonisk sted i København, hvor man som lille kunne gå på oplevelse i de mange butikker. Ombygningen af førstesalen er den største i mange år i Magasin, hvor der blandt andet er åbnet op for vinduerne ud til Kgs. Nytorv, som må betegnes som et af de smukkeste steder i København. Så da vi fik muligheden for at lave en butik i den nye afdeling, var vi ret hurtige til at takke ja. Vores koncept og sortiment kommer til at adskille sig fra hvad man ellers ser i Magasin, men vi har lagt mange ressourcer i at tilpasse vores sortiment til netop denne butik. ”

Rezet Store åbner dørene op for den nye butik d. 6. september med en vild og engagerende åbning, hvor besøgende blandt andet kan customize deres sneakers og lave deres eget unikke tryk på regnjakker fra Rains, hvor der også vil være goodiebags til de første, og øl fra Mikkeller senere ud på dagen.