Tag hele Flammen-oplevelsen med hjem

Estimeret læsetid: 2 minutter

Flammen TakeAway giver dig nu muligheden for at sætte tænderne i alt det bedste fra restaurant-menuen derhjemme.

Flammen åbner i dag op for Flammen TakeAway i deres restaurant på RO’s Torv i Roskilde. “Vi ser frem til at åbne Flammen TakeAway i Roskilde, som gør det muligt for endnu flere at nyde Flammen-oplevelsen hjemme hos sig selv” siger, Area Manager, Thomas Krohn.

Flammen TakeAway har noget for enhver smag, og der bliver ikke gået på kompromis med valgfriheden i menuen, der vil have alle de velkendte favoritter fra restauranten. Der vil være mange forskellige fastlagte menuer, og derudover tilbydes der også et stort udvalg af lækre bland-selv-menuer, hvor det vil være muligt selv at håndplukke og sammensætte sine menuer ud fra takeaway-kortets mange fristelser. Med Flammen TakeAway bliver det nemt at bestille menuer, der vil indeholde hele stege, forskelligt tilbehør og friske salater, som vil blive pakket og stå klar til afhentning i restauranten.

“Vi har store planer for vores Flammen TakeAway. Vi har lavet nogle lækre menuer, der altid vil indeholde et bredt udvalg af mørt kød fra grillen, forskellige tilberedte kartofler, sovs, friskt brød og salater – altid af friske råvarer af høj kvalitet. Samtidig vil det også være muligt at gøre menuen komplet ved at bestille kolde drikkevarer med i købet”, fortæller CEO, Piet Klein.

Foto: PR // Flammen TakeAway

Uanset om der er tale om parret, der vil have en romantisk middag, firmaet der skal sørge for mad til et arrangement eller børnefamilien med den travle hverdag, vil Flammen TakeAway gøre det nemt, hurtigt og lækkert at nyde den velkendte Flammen-oplevelse uden for restaurantens fire vægge.

”Vi ønsker altid at give vores gæster en rigtig god oplevelse, uanset om de besøger vores restaurant eller bestiller fra vores takeaway” udtaler CEO, Piet Klein, og uddyber ”Vi glæder os meget til at vise vores gæster vores Flammen TakeAway rundt om i hele landet, og derfor indfører vi nu konceptet i Roskilde også”.

Flammen TakeAway er forinden Roskilde indført i Næstved, Herning, Viborg, Esbjerg og København. Derudover har restaurantkæden planer om at tilbyde Flammen TakeAway inden længe i yderligere to restauranter i hhv. Aarhus og Odense.