Trods Corona: Nyt sneaker brand er kommet godt fra land

Estimeret læsetid: 2 minutter

Foto: Errant

2020 har været et specielt år, hvor store dele af samfundet har været lukket ned. Herunder også dansk erhvervsliv, som generelt set, har været hårdt ramt. Heldigvis er ikke alting gået i stå og der findes positive historier, gemt blandt alt det negative. Danske Errant er en af de nye virksomheder, som har set dagens lys under Corona krisen.

Corona pandemien har stjålet det meste af mediernes opmærksomhed i 2020, hvilket har været ganske naturligt, tager den alvorlige situation i betragtning. Fokus har derfor været på nedlukning af samfundet. Men gemt i alt det negative, finder der stadig positive ting sted. Det er det nye sneaker-brand Errant, et godt bevis på. 

“Man kan godt sige, at vi har været uheldige med timingen af vores opstart, når vi ser på den tilstand som samfundet har befundet sig i. Men når det er sagt, så kan vi faktisk se tilbage på en rigtig positiv start og vi kan på ingen måde tillade os at klage” udtaler Rasmus Lund, som er en af de tre foundere af Errant. 

Rasmus har sammen med sine to co-foundere brugt 2020 på at lancerer Errant, som er et nyt sneaker-brand. Det lille Errant-team har brugt tiden på design, produktion, marketing og ikke mindst salg. 

“I en opstart er der jo 1000 ting man skal have styr på. Hvis vi skal koge det lidt ind, kan man sige at vi grundlæggende har haft fokus på vores produkt og på salg. Produktionen har været lidt hæmmet af Coronaen, da vores producent i Portugal simpelthen har haft lukket fabrikken. Så vi har i stedet forsøgt at bruge tiden på marketing og salg. Det har vi sådan nogenlunde kunne eksekvere på, dog med begrænsninger”. 

På trods af samfundets nedlukning og en lukket produktion i Portugal, er det lykkedes Errant at lancerer et succesfuldt pre-sale, hvor de har kunne melde alt udsolgt.

“I maj måned satte vi 100 par nummereret sneaks til salg, for at skabe noget eksklusivitet ved de første par. Vi kan faktisk stolt sige, at vi har kunne melde udsolgt, hvilket har været superfedt og vi sætter selvfølgelig stor pris på, at folk har ville støtte os”.

Den gode start, skal dog ikke blive en sovepude for Errant-teamet, hvor ambitionerne er store. Derfor bliver tiden ikke spildt og især det gode danske sommervejr skal bruges aktivt. 

“Vi har store planer med Errant og vi er nærmest ikke engang begyndt endnu. Så der er lang vej igen, hvilket vi kun synes er sjovt. Samfundet er begyndt at åbne op igen, hvilket rammer perfekt lige oveni den danske sommer. Det gode vejr, bringer ofte glæde med sig og det vil vi gerne udnytte, til at komme ud i landet og vise vores sneakers frem til sommer glade mennesker”. 

Indtil videre foregår alt salg af Errant sneakers over deres eget website, men forhåbentlig kan den gode start kickstarte åbningen af egen butik senere på året.